Mobilier Birouri Brasov - Birouri Reglabile Electric 901-7

901-7

901-7

Birou Reglabil oferit de Mobilier Birouri Brasov

Biroul Reglabil Electric pe inaltime modelul 901-7 este un birou mic de calculator cu multe utilizări. Prețul este absolut cel mai scăzut pe piață. Această serie funcționează bine în setările de grup, iar roțile încorporate fac masa ușor de mutat.

Beneficiile birourilor reglabile în înălțime
 
NATURAL SA TE MISTI IN TIMPUL SERVICIULUI

Problema principală cu cele mai multe locuri de munca in fata calculatorului se regaseste în faptul ca este contrar instinctului nostru natural. Corpul uman ca întreg este conceput pentru a fi în mișcare, și să nu fie in pozitia sezut perioade lungi de timp Mișcarea este imperativă pentru sanatatea spatelui si a coloanei vertebrale, prin reducerea oboselii musculare.

Oboseala poate fi combatuta numai prin mișcarea musculară. Creșterea fluxului sanguin la mușchii obosiți se produce atunci când stam in picioare și mergem pe jos, fapt ce re-energizeaza muschii. Conform celor mai recente studii oameni trebuiesc să se ridice din scaunele lor și să se deplaseze cel puțin cinci minute pe oră.
 
POZITIA „SEZUT”


Când stai toată ziua, chiar și într-o postură sănătoasă, starea generala de sanatate intra in declin. Un studiu recent axat pe mai mult de 73.000 de femei au considerat ca riscul de deces de boli de inima pentru a fi aproape de trei ori mai mare în rândul persoanelor care stau in pozitia sezut, comparativ cu cei care stau in picioare.
 
POZITIA „IN PICIOARE”

 
Atunci când corpul uman este in pozitia stand, presiunea asupra discurilor intervertebrale ale spatelui inferior este destul de scăzuta, mult mai mica decât atunci când stam in pozitia sezut sau fara sprijin. In pozitia stand corpul uman consuma cu 20% mai multa energie asadar corpul isi accelereaza activitatea.


Produse pe pagină:
Sortare după:

Birou reglabil 901-7 Gri

BIROU CU REGLAJ ELECTRIC PE INALTIME - 901-7 In calitate de experti in domeniul birourilor cu regl..

425,00€

Birou reglabil 901-7 Negru

BIROU CU REGLAJ ELECTRIC PE INALTIME - 901-7In calitate de experti in domeniul birourilor cu reglaj..

425,00€

Birou reglabil 901-7 Wall Gri

BIROU CU REGLAJ ELECTRIC PE INALTIME - 901-7 Wall GriModelul 901-7 Wall reprezinta soluția ideală p..

554,00€

Birou reglabil 901-7 Wall Negru

BIROU CU REGLAJ ELECTRIC PE INALTIME - 901-7 Wall NegruModelul 901-7 Wall reprezinta soluția ideală..

554,00€