Informatii Garantie / Livrare / Returnare

Informatii Garantie/Livrare/Returnare

INFORMATII GARANTIE

Toate produsele comercializate si produse de UNIK DESIGN beneficiaza de garantie pentru o perioada intre 12-24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.


INFORMATII LIVRARE

  • LIVRAREA PRODUSELOR birouri-electrice.ro livreaza produsele comercializate pe tot teritoriul Romaniei ! Produsele comandate de dumneavoastra sunt absolut NOI, sunt trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate).
  • COSTURI DE TRANSPORT Valabile DOAR pentru livrari prin Sprint Curier, Fun Courier sau curieri proprii birouri-electrice.ro
  • Costul transportului este interactiv si este calculat automat in cosul de cumparaturi. Acesta este calculat pe colet si nu pe produs, si asta pentru a fi mai ieftin pentru dumneavoastra. Produsele adaugate in cos vor avea automat inclusa taxa de transport. Mai multe produse in cos, costuri mai mici pentru dumneavoastra!
  • Serviciul este valabil pentru orice localitate care face parte din reteaua Sprint Curier sau Fun Courier.
  • Pentru localitatile care nu se regasesc in aceasta retea, costul este reprezentat de diferenta numarului de kilometri intre cel mai apropiat centru Sprint Curier si destinatia dumneavoastra (1leu/km cu TVA inclus).
  • Livrare in BRASOV Livrarea se face prin curierii nostrii sau Sprint Curier Livrarea in afara BRASOVULUI • Livrarea se face prin Sprint Curier (in cazul in care dumneavoastra nu specificati in mod expres un alt curier agreat si de noi) •
  • Alti curieri posibili (caz in care costurile de transport prezentate mai jos nu mai sint valabile): Cargus, Curiero, Nemo, RoExpress

INFORMATII RETURNARE

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exclusiv costurile livrarii si a costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Zizinului nr. 119, Brasov, Jud. Brasov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.