Mobilier Birouri Brasov - Scaune pentru vizitator

Scaune Vizitator

Scaune Vizitator

Scaune pentru vizitator oferite de Mobilier Birouri Brasov

Scaune ergonomice pentru vizitatori

Scaunul este fără îndoială mobilierul cel mai pretențios în orice mediu de lucru. Nu numai ca scaunul are un impact enorm asupra sănătății angajaților și confort, dar ele creează, de asemenea, o oportunitate pentru o afacere de a-și exprima stilul lor individual și de imagine.
Scaune moderne sunt de multe ori mai confortabile decât modelele mai vechi. De asemenea, ele vin cu o serie de opțiuni. Fabricate din materiale durabile, care sunt ușor de întreținut și foarte robuste, o piesă contemporană de mobilier este adesea proiectata cu tetiere și suporturi de putere pentru a satisface cererile pentru o zi aglomerată.


Zona dvs. de recepție are importanță

Zona de recepție este incontestabil prima impresie a vizitatorilor ce o vor avea despre afacerea dvs., motiv pentru care este esențial a obține o recepție și sala de lounge ( relaxare ) perfecta. Scaunele noastre v-or crea o zonă primitoare, care include mese ocazionale, scaune ergonomice pentru vizitatori și scaune moi. Utilizarea materialelor mixte, vă va permite să reflectați o imagine creativă clienților dvs. care vă va diferenția de restul.
Funcția și durabilitatea sunt vitale.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Fotoliu Mont Martre 100

ând trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictiseala și chiar do..

62,00€

Canapea Mont Martre 102

Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictiseala, și chiar ..

117,00€

Canapea Mont Martre 103

Când trebuie să așteptăm minute în șir, răbdarea scade, apare dezinteresul, plictiseala și chiar d..

167,00€